Sort by:
Når Peter Helles laver sine 5 Danske ciders, afhænger produktionen af æblerne, han har på sin ejendom. Han nærer, holder øje med og forkæler dem for, at vi alle kan nyde, smage og betragte de smukke drikke og flasker.

Peter fortalte os, han faktisk ikke kender noget bedre end at passe sine træer og presse sin cider, når han kommer hjem fra hverdagen. Mere kærlighed, nænsomhed og god energi, tror vi ikke, du kan få presset i din most.
![]()


Peter fortalte os, han faktisk ikke kender noget bedre end at passe sine træer og presse sin cider, når han kommer hjem fra hverdagen. Mere kærlighed, nænsomhed og god energi, tror vi ikke, du kan få presset i din most.


Bar Mark Cider er lavet på æbler, der er groet i den fede lerjord under den åbne himmel. Nænsomt plukket af en kærlig hånd og herefter hakket, presset, gæret og flasket. Altsammen på den bare mark mellem den gamle lindealle og Løvenborg Enge udenfor Holbæk.

Fra flaskernes smukke tryk, til æblernes vidunderlige aromaer, har vi med Peter og BAR MARK fundet en som forstår sit kram, nyder at lave dem til os alle - og som smager ikke mindre end vidunderligt

Efter æblehøsten har vi 5 varianter i sortiment - lige nu er der 3 tilbage!



Halvtør, Rund, krop, som hvidvin, 8,0%

Tør, Pafumeret, sommer, enkel, læskende. 6,6%

Knastør, lidt mere naturvinsagtigt med lidt gær i smagen, fyldig, dyb. 6,6%

